Menu

 

Uw sieraad is met veel zorg gemaakt en u heeft het met veel zorg uitgekozen, daarom wilt u er zo lang mogelijk plezier van hebben, hieronder vindt wat info en wat gebuikerstips.

Bij veel sieraden ziet u de toevoeging staan 'DQ', Designers Quality, afkomstig uit Europa. Dit is een kwaliteitsaanduiding. In DQ metaal is een klein beetje zilver verwerkt, waardoor het duurzamer is in het dragen.

DQ parels zijn van Tjechische oorsprong en hebben meerdere kleurbaden gehad en 1 laklaag, waardoor ze langer mooi blijven.

Let bij het dragen op het volgende:       

Water, zeep, douchegel, parfum, haarlak, bodylotion etc kunnen uw sieraden aantasten, wees daar voorzichtig mee.

Sieraden van metaal kunnen na verloop van tijd verkleuren. Dit komt door de zuurgraad van de huid en zal bij elk huidtype anders zijn. Ook bij glasparels kan dit voorkomen, dan slijt er een laklaagje eraf. Helaas kan ik hier geen garantie op geven. Bij zoetwaterparels is dit niet het geval, deze blijven mooi.

Wij raden u aan om de sieraden `s avonds af te doen, er niet mee te douchen of sporten en regelmatig af te nemen met een schoon doekje. Dit om de huidvetten te verwijderen die invloed op het materiaal hebben.

Gebruik geen chemisch reinigingsbadje voor uw sieraden.

Kettingen en armbanden van gecoat staaldraad kunnen verbuigen. Om de goede vorm van het sieraad te behouden is het verstandig dat u deze vlak neerlegt als het sieraad niet gedragen wordt.

Veel plezier met het dragen van uw sieraad!

© 2010 - 2018 myjewels.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel